Actualitat

Inversió en agricultura: millora explotacions i nous cultius

Solucions Manresa ha desenvolupat diversos projectes d’inversió i desenvolupament en agricultura i ramaderia a nivell català i internacional. La trajectòria tècnica dels darrers anys ens avalen com a coneixedors de les tendència d’un mercat globalitzat. L’èxit del desenvolupament d’un projecte de cultiu requereix d’un control tècnic i econòmic de tots els factors que hi puguin incidir.

L’agricultura i ramaderia esdevé actualment, un sector productiu referent davant de les necessitats globals de satisfer unes necessitats creixents. El coneixement de cadascun dels processos determinen l’èxit del projecte de desenvolupament de noves explotacions d’agricultura i ramaderia, tan a nivell nacional com internacional.

Project management: Hem liderat el  desenvolupament de cultius de cereal i blat de moro a Romania, amb una superfície superior a les 500 ha. Hem dirigit la implementació i desenvolupament del projecte i nous cultius, oferint els nostres serveis dins del projecte “Land Solutions“.

Acompanyament en experiències internacionals: S’ha col·laborat en desenvolupar una estratègia de mercat en la comercialització càrnica a Ucraïna.

Plans de millora agrícola: Desenvolupem projectes de millora i expansió d’explotacions existents tan a nivell agrícola com ramader. Assessorament i acompanyament per millorar la viabilitat i producció de cultius, transformació, i millores agronòmiques.

solucionsInversió en agricultura: millora explotacions i nous cultius