Equip

Empresa

Solucions Manresa és una consultoria tècnica d’enginyeria, en la vessant més executora de l’enginyeria amb l’objectiu d’aportar valor al nostre client. Està formada per un equip pluridisciplinar de professionals: enginyers industrials, enginyers agrícoles, enginyers forestals, ambientòlegs, empresistes i altres.

Som experts en la gestió i legalització d’activitats, en projectes constructius, en gestió de residus i en la gestió del sòl rústic. Ordenem el territori, el desenvolupem, el gestionem, el projectem i legalitzem tan les activitats com les construccions que s’hi desenvolupen.

Ens adrecem a empreses privades, particulars i administració pública que tinguin qualsevol necessitat: constructiva, gestió de finques, industrialització de sectors, estudis viabilitat econòmica etcètera.

Missió

Treballar per assolir l’èxit del client, contribuint a formar un territori millor per les persones i vetllant pel creixement professional dels integrants de l’equip.

Valors

 • ACTITUD

  Recerca proactiva i positiva de solucions

 • HONESTEDAT

  Coherència i sinceritat

 • CONSTÀNCIA

  Fermesa i perseverança

 • OPTIMISME

  Mentalitat de creixement

 • SIMPATIA

  Gaudim i encomanem-ho

Cultura d’empresa

Solucions Manresa està formada per un ampli equip de professionals als que ens agrada implicar-nos de forma decidida amb els projectes que ens encarreguen, amb l’objectiu d’assolir els resultats esperats.

El factor humà i el treball en equip són factors clau per portar a terme la majoria dels projectes amb els que treballem. Aquesta manera de fer es basa en la comunicació, el compromís, la col·laboració, el coneixement, la creativitat… i la confiança.

El repte de superació ens ha portat a buscar noves oportunitats, provocant el desenvolupament de projectes propis basats en la professionalitat i l’experiència en els sectors en els que treballem. Tot això, ve impulsat d’un tret molt important dins del nostre equip l’entusiasme per créixer i millorar.

Tots aquest són la base de la nostra cultura d’empresa, que volem que es conegui i assumeixi com a principis culturals propis de SOLUCIONS, per desenvolupar un alt grau d’integració en l’empresa.

solucionsEquip